Shop-Pont Co. Kft..

Csaptelep
Fűtőpatron
Csőradiátor
Kandalló
Elektromos kazán
Vízmelegítő
Indirekt tároló

Csaptelep - ARMATURATermékeink a lengyel Krakowska Fabryka Armatur S.A. (KFA) cég ARMATURA csaptelepei és ezek kiegészítői - zuhanyszettek, zuhanyfejek, szifonok, sarokszelepek, csapok.

A Krakkóban található cég 90 éve gyárt fürdőszobai csaptelepeket, konyhai csaptelepeket és ezek szerelvényeit. A fürdőszobai csaptelep, a konyhai csaptelep és minden más termékkör 100%-ban lengyel gyártmány. A gyártónál egy helyen történik a csapok - valamint a szifonok, sarokszelepek, zuhanyfejek és szettek - tervezése, öntése, a galvanizálás-krómozás és az összeszerelés. Egyedülálló öntőüzemmel rendelkeznek, melyet kevés csaptelepgyártó mondhat el ma magáról Európában. Az egyre modernebb automata galvanizáló gépsorok kiváló minőségű termékek előállítására alkalmasak, ezért a 100 év garancia nem meglepő a megfelelő minőségi betartások mellett.

A gyártó 100 év garanciát vállal az öntvény elemekre, illetve a nem mozgó fő alkatrészekre. Csaptelepeknél 5 év a garancia a kerámia szabályzókra. (5 év a garancia Baryt és Ferryt családok csaptelepeire.)


Csaptelep ajánló


Rubin fali zuhany csaptelep matt színű karral

Cyrkon álló mosogató csaptelep mozgatható kifolyócsővel

Cyrkon kádperemre szerelhető süllyesztett 3lyukas csaptelep komplett tartozékokkal.

Brylant álló bidé csaptelep

Symetric 3 funkciós fix tartós zuhanyszett


Shop-Pont Co. Kft. © 2013