Shop-Pont Co. Kft..

Csaptelep
Fűtőpatron
Csőradiátor
Kandalló
Elektromos kazán
Vízmelegítő
Indirekt tároló

Csaptelep - ARMATURATermékeink a lengyel Krakowska Fabryka Armatur S.A. (KFA) cég ARMATURA csaptelepei és ezek kiegészítői - zuhanyszettek, zuhanyfejek, szifonok, sarokszelepek, csapok.

A Krakkóban található cég 90 éve gyárt fürdőszobai csaptelepeket, konyhai csaptelepeket és ezek szerelvényeit. A fürdőszobai csaptelep, a konyhai csaptelep és minden más termékkör 100%-ban lengyel gyártmány. A gyártónál egy helyen történik a csapok - valamint a szifonok, sarokszelepek, zuhanyfejek és szettek - tervezése, öntése, a galvanizálás-krómozás és az összeszerelés. Egyedülálló öntőüzemmel rendelkeznek, melyet kevés csaptelepgyártó mondhat el ma magáról Európában. Az egyre modernebb automata galvanizáló gépsorok kiváló minőségű termékek előállítására alkalmasak, ezért a 100 év garancia nem meglepő a megfelelő minőségi betartások mellett.

A gyártó 100 év garanciát vállal az öntvény elemekre, illetve a nem mozgó fő alkatrészekre. Csaptelepeknél 5 év a garancia a kerámia szabályzókra. (5 év a garancia Baryt és Ferryt családok csaptelepeire.)


Csaptelep ajánló


Retro fali kád-mosdó töltő csaptelep komplett, zuhanyfejjel és gégecsővel.

Rodon álló bidé csaptelep autómata pálcás leeresztő szeleppel

"1/2"" Tömlővéges réz kifolyószelep"

Retro Classic álló mosdó csaptelep 165mm magas vastag kifolyócsővel.

Ceramik fali mosogató csaptelep S alakú 250mm hosszú mozgatható kifolyócsővel


Shop-Pont Co. Kft. © 2013