Shop-Pont Co. Kft..

Csaptelep
Fűtőpatron
Csőradiátor
Kandalló
Elektromos kazán
Vízmelegítő
Indirekt tároló

Törölközőszárítós csőradiátorok

A Lengyelországban gyártott fürdőszobai radiátorok és kiegészítők Magyarországon RADECO néven váltak ismertté. Termékeinkből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk. Radiátorainkat 25 modellben, több mint 100 méretben és 190 RAL színben kínáljuk. Igény szerint egyedi méretek megrendelésére is van lehetőség, ezek szállítását háromhetes határidővel tudjuk vállalni. Termékeink kizárólag minőségi alapanyagokból, a legszigorúbb gyártási szabályoknak megfelelően készülnek, ÉMI, KERMI éd ISO 9001 engedélyekkel rendelkeznek.

Modelljeink között megtalálhatóak a hagyományos íves és egyenes radiátorok mellett a nagy fűtőteljesítményű, egyedi, praktikus modellek is. Méretválasztékunk igen széles palettával rendelkezik, magassága 490-1820 mm-ig, szélessége pedig 400-500-600 mm-ben segíti a megfelelő radiátor kiválasztását. Modernebb fürdőszobákba kínáljuk az eredeti anyagában krómozott (fényes, matt króm) modelljeinket. Az antik fürdőszoba kedvelőinek ajánljuk a RETRO stílusban készült antikolt radiátorunkat.FIGYELEM! Módosulás a rendelhető színek terén!

A rendelhető színek terén bekövetkezett módosulás a RAL Crom radiátorokat érinti: 2008 nyarától ezzel a színnel nem lehet rendelni fürdőszobai csőradiátort. A változás a többi RAL színt, illetve a fényes krómot és satynát nem érinti, ezek tehát továbbra is rendelhetők. Kérjük, eme változásra hívják fel partnereik, vásárlóik figyelmét is. Köszönjük!
Csőradiátor ajánló

RADECO csőradiátor AD/R modell
RADECO AD/R modell
RADECO csőradiátor A/U króm modell
RADECO A/U/Cr modell
Radeco Wiking csőradiátor
RADECO Wiking Stone modell
RADECO csőradiátor 1600x560 ETNA
RADECO ETNA kolor ral modell
RADECO csőradiátor A/M modell
RADECO A/M modell
RADECO Fragil csőradiátor chrom
RADECO FRAGIL Chrom modell
RADECO Carrera N csőradiátor color ral
RADECO CARRERA N modell
RADECO csőradiátor A/B 410x500
RADECO A/B modell
RADECO csőradiátor A/N modell
RADECO A/N modell
 
 


Shop-Pont Co. Kft. © 2013