Shop-Pont Co. Kft..

Csaptelep
Fűtőpatron
Csőradiátor
Kandalló
Elektromos kazán
Vízmelegítő
Indirekt tároló

Fatüzelésű kandalló és kályha

Az udvaron mindent beborít a sűrű pelyhekben hulló hó, hideg van. A meleg szobában, kandallónk barátságos fényénél gyermekek melegítik hógolyózásban átfagyott apró kezeiket. A lobogó tűz látványa és illata ünnepi hangulatot kölcsönöz a szürke hétköznapoknak. Melyikünk ne kedvelné a tábortüzek lángjainak hihetetlen táncát, csontig hatoló kellemesen bizsergető melegét? Mi lenne, ha ezt a tüzet, annak illatát, melegét és utánozhatatlan hangulatát biztonságban be tudnánk vinni, akár a nappalink közepére? A kandallók erre szolgálnak.

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani megújuló kínálatunkkal, melyben immár a kandallók és kályhák is helyet kaptak. A mai gazdasági helyzetben egyre inkább előtérbe kerülnek az alternatív fűtési módok (pl: kandalló, elektromos kazán stb.). Szeretnénk gyermekeinknek egy élhetőbb környezetet biztosítani, ehhez pedig elengedhetetlen a megújuló energiaforrások minél szélesebb körű használata.

Kandalló kínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja a számára ideálist. Terméklistánkon szerepelnek úgy az egyszerű lég és központifűtéses készülékek, mint a legmagasabb igényeket kielégítő, a legmodernebb technológiát felvonultató berendezések. Szakembereink tudása pedig garanciát jelent Önnek arra, hogy biztosan a megfelelő kandallót válassza, amely hosszú éveken át fogja biztosítani otthona barátságos, takarékos és környezetkímélő biztonságos melegét.

Az épített kandallók szíve, a megbízható, takarékos működés záloga a jól megválasztott tűztér, vagy kandallóbetét (mindkét megnevezés elfogadott). Ezekből alapvetően két kategóriát különböztetünk meg, a fűtőkészülékek és a látványkészülékek.

A két típus között persze van átfedés, hiszen egy látványkandalló is fűt, és egy fűtőkészülékben is élvezhető a lángok játéka. Miben rejlik tehát a kandalló fajták közti különbség?

Fűtőkészülékek

Ezek a kandallók, ahogy a nevük is mutatja, elsődlegesen fűtésre készültek. Minden más tulajdonságuk ennek van alárendelve. A kandallók ezen típusai kívülről hamuzhatók, a tüzelés beszüntetése nélkül. Ajtajuk jellemzően masszív, viszonylag kis üveggel ellátott. A köztudatban ezek a kandallóbetétek öntvény alapanyagúként élnek, pedig az igazán komoly darabok ma már lemezből készülnek, általában dupla, vagy egyre gyakrabban tripla falú kivitelben.

A fűtőkészülékek családjában további két kandallótípust különböztethetünk meg, a központifűtéses kandallót és a légfűtéses kandallót. Amíg az előbbiek központi fűtést biztosítanak, víz keringetésével, addig az utóbbi berendezések közvetlenül a levegőt fűtik és keringetik meglepő intenzitással. Vannak olyan kandallók a kínálatunkban, ami folyamatos használatot tesz lehetővé!

Kandalló ajánló

Uyut 
Uyut  Kandalló
Elegant
Elegant Kandalló
Grande Lux ABOV
Grande Lux ABOV Kandalló
Torino K
Torino K Kandalló
Diplomat 21
Diplomat 21 Kandalló
Uyut B
Uyut B Kandalló
Panorama 2A
Panorama 2A Kandalló
Lotos
Lotos Kandalló
Grande Lux A
Grande Lux A Kandalló
 
 


Shop-Pont Co. Kft. © 2013